Isoleringsydelser

Termografi – hvad er det?

Et termografisk kamera ”ser” temperaturer, altså varme og kulde. Med en termografisk undersøgelse kan man se hvor varmen slipper ud af huset, men også hvor der er nye og gamle vandskader og fare for skimmelsvamp.

Termografikameraer er selvfølgelig forskellige, og hos Gribskov Isolering råder vi over et af rigtig god kvalitet og med virkelig høj opløsning.

Skal du købe hus, er en termografisk undersøgelse et godt supplement til tilstandsrapporten og energimærket. En gennemgang af dit hus, kan også klæde dig bedre på til en prisforhandling, og pengene kan være sparet hjem mange gange. En termografisk undersøgelse og energivejledning/køberrådgivning koster 1250,- incl moms, men excl kørsel og evt. skriftlig rapport.

 

Hulmursisolering – tilbud

Når vi isolerer hulmure, sker det gennem 20 mm huller mellem stenene, som vi bagefter lukker igen med fugemørtel. (billede)

Isolering falder sammen med årene, og efter omkring 30 år er det tid at fylde efter i sin hulmur. I et gennemsnitshus fra 1965 er omkring 50% af isoleringen ”væk”.

I 2014 har vi tilbud på efterfyldning af etplans parcelhus til kun kr. 6.200,- incl moms.

Tilbuddet gælder for etplanshuse op til 140 m2 bygget i 1960 eller 70erne, indenfor en halv times kørsel fra Helsinge.

Vores priser

Prisberegner

Beregn dig frem til en vejledende pris for den isoleringsopgave du har her.

Se vores galleri

Termografi

Se billeder i vores galleri fra nogle af vores ydelser her.